Werkwijze

Jullie trouwdag is één van de belangrijkste dagen in jullie leven! Om jullie trouwdag zo mooi mogelijk vast te gaan leggen, vinden wij het belangrijk om in het gehele traject mee te denken over jullie wensen en ideeen. Van het kennismakingsgesprek tot het uiteindelijke trouwalbum.

Vooraf

Een persoonlijke band vinden wij belangrijk. Wij komen daarom graag bij jullie langs voor een kennismakingsgesprek. Dit gesprek is geheel vrijblijvend en kosteloos. Tijdens het gesprek maken we kennis met elkaar: we nemen samen de planning van de trouwdag door, we bespreken jullie wensen m.b.t. de fotografie. Op deze manier krijgen we een goed beeld van jullie droombruiloft.

Na de kennismaking stellen wij een offerte op. Omdat geen enkele bruiloft hetzelfde is, wordt in de offerte een aanbieding op maat geformuleerd. Dit is een all-in-one prijs, zodat je exact weet hoeveel het kost.

Tijdens de grote dag

Op jullie trouwdag zijn wij ruim van te voren aanwezig. Omdat wij met z’n tweeën zijn, kunnen wij zowel de bruid als bruidegom fotograferen tijdens de voorbereidingen. Ook tijdens de ceremonie heeft dit een voordeel: We richten ons niet alleen op het bruidspaar, maar ook op jullie gasten. Op deze manier wordt er geen moment gemist.

Gedurende de dag zijn we onopvallend aanwezig. We scharen ons tussen de gasten en leggen de gebeurtenissen vast in een prachtige reportage met spontane beelden. Precies dat ene moment, die mooie echte lach en die rollende traan… Dat is wat wij graag vastleggen!

De fotoshoot

Indien jullie dat wensen, is er ook een fotoshoot. Gemiddeld genomen duurt dat minimaal een uur. Een veel gestelde vraag is: “Moet ik dan poseren?”. Wel nee! Je kunt van ons verwachten dat wij weten hoe we jullie op een spontane manier op z’n mooist fotograferen. Uiteraard zullen we je af en toe vragen om in de camera te kijken, of even elkaar een stevige knuffel te geven. Soms kan het aannemen van een bepaalde houding juist een prachtig resultaat opleveren. Dit doen we wel op een ongedwongen en relaxte manier.

Na de grote dag

Na jullie trouwdag is ons werk nog niet klaar. Allereerst zullen wij een selectie maken van de mooiste foto’s welke bedoeld zijn voor een DVD of het maken van een album. Zodra de opmaak van het album klaar is, worden jullie uitgenodigd om deze digitaal te bekijken op een groot scherm. Eventueel kunnen er nog kleine wijzigingen worden gedaan. Daarnaast kunnen jullie uit een scala van mogelijkheden kiezen om het album te personaliseren. Pas als jullie helemaal tevreden zijn, wordt het album besteld. Zo weten we zeker dat jullie het boek krijgen met de mooiste herinneringen, geheel naar jullie wens!

Contact

Vrijblijvend een afspraak met ons maken? Stuur ons een e-mail met je naam en telefoonnummer en wij bellen je zo snel mogelijk terug. Je kunt je e-mail sturen naar: info@sterrenburgvanduijn.nl