Een relaxte dag! Dat was het uitgangspunt waarmee ze de dag in wilden, vertelden ze ons tijdens het intake gesprek. En relaxt werd het zeker!

De dag begon letterlijk stralend op de laatste zonnige zaterdag van september. Aanvankelijk zou Sterrenburg van Duijn arriveren op het moment dat Lloyd en Brenda richting de ceremonie zouden vertrekken. Deze startte om 15.00 uur met het idee om rond 14.30 te vertrekken.

Echter, bij aankomst iets over 14.00 moest Brenda zich nog aankleden! Ze zat relaxt aan een bakkie thee, terwijl haar getuige in de make-up werd gezet. Lloyd werd gevraagd om nog een extra rondje te rijden in de porsche en dat vond hij uiteraard niet erg.

Dat de ceremonie niet om 15.00 begon, maar ruim daarna, was eveneens kenmerkend voor deze relaxte dag. Na de ceremonie de fotoshoot aan het water bij Paviljoen de Oude tol, waar tevens diner en feest werd gehouden.

Het diner onderbraken we vanwege de prachtige zonsondergang, zodat we nog een paar extra foto’s konden schieten. Lloyd en Brenda, een stralend stel. Nogmaals van harte met jullie huwelijk!