Voor elk huwelijk is er een uniek kado te bedenken

En wat is er unieker dan een herinnering? En dus kregen Nanda en Christophe de bruidshoot kado. Sterrenburg & van Duijn werd gevraagd om dit mooie moment vast te leggen.

Aan het begin van de middag reizen wij af naar Bergen aan Zee. Vlak bij het Oude Hof hebben wij afgesproken met het bruidspaar om op het landgoed de foto’s te nemen. Nanda en Christophe komen met hun kinderen te paard en koets aangereden. Wat een entree!

Dat het landgoed bij het Hof een gewilde plek is snappen we helemaal. Het is een idylisch plekje om samen te komen. Veel groen, een mooi watertje en een prachtig monumentaal gebouw.

We starten met foto’s inclusief te kinderen. Daarna zijn Nanda en Christophe met z’n twee├źn aan de beurt. We besluiten om een stukje rond te wandelen, terwijl de kinderen door opa en ceremoniemeester bij de paarden worden vermaakt.

Na een goede anderhalf uur is het tijd voor hen om richting de ceremonie te vertrekken. We zwaaien ze uit en gaan naar huis. Want hoewel de bruisdshoot is afgerond gaan wij nog even aan de slag!

Nanda en Christophe, van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk. Geniet er samen van!

Bijgaand een korte impressie van de fotoshoot en bekijk ons portfolio!