Het hebben van plezier tijdens je huwelijksdag is het aller belangrijkste! Astrid en Edwin weten dat als geen ander en dus staat deze trouwdag vooral in het teken van ontspanning met elkaar. Edwin wacht thuis met de kinderen tot Astrid hem komt ophalen. Als de voordeur open gaat en Astrid snel naar boven gaat komen er toch even gespannen, maar o zo nieuwsgierige gezichten. Traditiegetrouw de trapscene terwijl de bruidegom in de deuropening wacht. Als de blikken elkaar voor het eerst ontmoeten stralen ze van geluk.

We nemen een aantal familieportretten in de tuin. Hugo neemt deze vanaf de overkant van het water. Daar is het even afzien voor hem, want de regenbuien komen regelmatig langs. Ondanks de regen is er veel plezier. Astrid en Edwin genieten volop van hun shoot tussen alle regen buien door. Even op de schommel, gewoon bij hen thuis voor de deur. En daarna.. op naar het prachtige Delft om elkaar het JA-woord te geven. Op het grote plein krijgen ze een tuk tuk lift aangeboden. Dit keer mocht Raymond door de regen naar de overkant. We sluiten af in het oude stadhuis, waarna Astrid en Edwin richting het diner gaan. In de avond wordt er in de dorpskroeg het feest gegeven. Het dak gaat er vanaf! Ja, zij weten wel wat genieten is. Nogmaals van harte met jullie huwelijk en nog vele momenten van plezier!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *