Dat liefde op het eerste gezicht bestaat wisten we al, maar liefde op het tweede gezicht is in het geval van Irene en Marco zeker bijzonder te noemen! Elkaar leren kennen op de basisschool, waar ze beiden met andere dingen bezig waren. Pas jaaaaren later als ze elkaar weer tegenkomen slaat de vonk goed over. Liefde op het tweede gezicht!

Bruiloften fotograferen blijft speciaal. Helemaal als je hardloopmaatje gaat trouwen. En dus staan we al vroeg in de ochtend voor het ouderlijkhuis van Irene. Ik ben zeker niet de eerste, want door de ramen zie ik Melissa al de make-up op het gezicht doen en het bekende geklets en gelach is goed te horen. De moeder komt trots de jurk tonen terwijl haar vader al zenuwachtig op de bank zit. Strak gaat het allemaal gebeuren! Na het aankleden komt Marco haar ophalen. Hij verrast Irene met een prachtig boeket, terwijl ze in de woonkamer wacht. De tranen schieten in haar ogen op het moment dat ze hem voor het eerst in 3 delig pak ziet.

Het mooie Meijendel was het decor voor hun fotoshoot. Dat is de locatie waar ze graag hardloopt of wandelt met de hond. Gelukkig ken ik het gebied goed, omdat we daar vaak samen hebben hardgelopen. We zijn het dan ook al snel eens over de precieze plekjes waar de foto’s worden gemaakt. De wind is aan de frisse kant en dus trekt Marco zijn jasje uit om deze aan zijn bruid te geven. De liefde spat er vanaf!

Niet ver van Meijendel vandaan trouwen Marco en Irene in het Raadhuis de Pauw. Na de ceremonie nemen we daar ook de groepsportretten bij het water. Irene ontkomt nog net aan een flinke plons, nadat Marco haar over zijn schouder nam!

Officieel nam Sterrenburg en Van Duijn hier afscheid, maar Raymond ging nog mee als gast voor het diner en feest. En natuurlijk nemen we dan een extra foto tot in de late uurtjes! Marco en Irene, nog maals van harte gefeliciteerd!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *