Soms komen er twee dromen tegelijk uit. Kirsten en Stefan overkwam het en ze konden hun geluk niet op! Aanvankelijk zouden zij in 2017 in het huwelijksbootje stappen maar nu er een kleine op komst is, besloten zij dit naar voren te halen. Sterrenburg & Van Duijn werd gevraagd om op 15 juli de bruidshoot te verzorgen.

Tegen het einde van de ochtend arriveerden Stefan en Kirsten bij landgoed Bleeckenstein. Op dat moment is Kirsten ruim 20 weken zwanger. Als we het landgoed betreden, schijnt de zon mooi op het witte huis, waar voorbereidingen bezig zijn voor … jawel… een huwelijk! Niet veel later komen we het andere aanstaand echtpaar tegen. Ze groeten elkaar met een brede lach.

Dat landgoed Bleeckenstein een gewilde locatie voor een bruidshoot is, snappen we helemaal. Het landgoed kent vele leuke paadjes langs mooie bloemen en bomen. De grote fontijn prijkt mooi aan het eind van het lange pad en de ramen en deuren van het huis en restaurant geven een mooi klassiek en karakteristiek gevoel!

Het landgoed is groot…we hebben lang niet alle paadjes kunnen bewandelen, maar dit is er zeker een om terug te komen!

Bijgaand een korte impressie van de fotoshoot en bekijk ons portfolio!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *