Wie denkt dat apps zoals Tinder niet werken, komt bedrogen uit.

Op 25 juni 2016 fotografeerden wij de dag van Marit en Jean-Paul. Je raadt het al… zij vonden elkaar dankzij Tinder!

Het is nog vroeg als wij vertrekken naar de locatie waar de plechtigheid zal gaan plaats vinden. Bennekom om precies te zijn. Wat een schitterende locatie! Het ouderlijk huis van de bruid biedt alle benodigde ruimte en faciliteiten om de gehele dag op deze locatie door te kunnen brengen. In één woord fantastisch!

De visagiste is reeds begonnen met het aanbrengen van de make up bij Marit. Onder toezicht en assistentie van moeder en even later ook (aanstaande) schoonmoeder, trekt de bruid haar prachtige hagelwitte bruidsjurk aan. Inmiddels is Jean-Paul ook gearriveerd. Even geduld nog! Wat duren die minuten lang…

Terwijl de bruid over de gang loopt richting de trap naar beneden, valt het diffuse licht door het grote raam boven de trap over haar heen. Adembenemend. Snel een paar foto’s maken en dan is het zo ver.
Jean-Paul maakt een verpletterende entree in een knalrode MG. Even claxonneren om Marit te attenderen op het moment. Jean-Paul stapt uit en kijkt vol verwachting naar de voordeur. De spanning loopt op. Daar is ze dan. Een enorme grijns verschijnt op het gezicht van Jean-Paul. Wat een mooi paar!

Na de lunch is er tijd voor wat foto’s van het bruidspaar. Zo lopen we samen met Marit en Jean-Paul over een heus “Tinderpad”, waar alle ins en outs van het bruidspaar en hun eerste stappen zijn beschreven. Helaas begint het vlak voor de plechtigheid te regenen. Maar dat is geenszins een domper op de feestvreugde. Snel worden de stoelen van het gazon gehaald en onder een grote tent gezet. Geweldig om zoveel ruimte in je tuin te hebben! De ceremonie kan beginnen. Onder begeleiding van live muziek, loopt Jean-Paul samen met zijn moeder de tent binnen. Marit wordt vergezeld door haar vader.

Wat volgt is een ceremonie met ruimte voor een lach en een traan, beide ouders laten zich van hun beste kant zien en geven de plechtigheid iets heel persoonlijks. Na het voorlezen van de door het bruidspaar zelf geschreven huwelijksgeloften, geven Marit en Jean-Paul elkaar het “ja-woord”.

Die avond reden wij heel voldaan richting huis. Wat een prachtige dag…
Lieve Marit, Beste Jean-Paul, wij wensen jullie een lang en gezond leven samen!

Een impressie van de dag:

Hieronder een aantal foto’s van de dag en bekijk ons portfolio!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *