Op 5 november 2015 fotografeerden wij de trouwdag van Ineke en Roel!

Elkaar ontmoet via wederzijdse vrienden. Nu, ruim anderhalf jaar later, vastbesloten samen verder door ’t leven te gaan.

Hun trouwdag begon aanvankelijk regenachtig, maar werd uiteindelijk een schitterende dag vol mooie momenten.

Samen met vriendinnen (en een glaasje bubbels…) maakte Ineke zich klaar voor haar Roel; make-up, jurk en sieraden. Maar liefst 3 paar handen, die haar assisteerden, dat kon niet fout gaan. Ondertussen was Roel zich onder het kritische oog van zijn moeder aan het aankleden; pak aan, manchet knopen, das, schoenen en een pochette. Nog even de bloemen ophalen en snel richting Ineke. Helaas moest hij even wachten tot ze helemaal klaar was. Die minuten leken voor hem wel uren..

Toen was het zo ver. De spanning neemt toe als Roel binnenloopt, maar deze maakt al snel plaats voor een enorme glimlach als hij zijn prachtige Ineke ziet! In het park maakten we een serie romantische plaatjes tussen het groen. Altijd leuk om te zien hoe een kersvers bruidspaar kan genieten van elkaar en alles wat er op zo’n dag gebeurt. En toen ging de tijd ineens heel hard.

De rustieke ambachtszaal van Floris V in Voorschoten was het toneel voor de huwelijksvoltrekking. In een volle zaal werd het paar in de echt verbonden door niemand minder dan de tante van Ineke. Zij was speciaal voor deze dag in Voorschoten beëdigd als ambtenaar van de burgerlijke stand. De rest van de avond werd er nog lang gefeest in het Wapen van Voorschoten….

Afgelopen week hebben we Ineke en Roel hun album overhandigd. Ons werk zit er op.

Ineke en Roel, bedankt voor deze prachtige dag!

Hieronder een aantal foto’s van de dag. In ons portfolio binnenkort meer foto’s van Roel en Ineke!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *