Op de zonnigste dag in juni gaven Marc en Karin elkaar het ja-woord in de Botanische tuinen van Delft. Wat een adembenemende locatie!

Al vroeg is Sterrenburg en Van Duijn aanwezig om de omgeving te ontdekken. Zo kwamen we er achter dat zij met auto en al via de zijpoort zouden arriveren. Goed om te weten, want we stonden bijna bij de ingangspoort! Het zal je maar gebeuren..
Als de hekken open gaan komen al aanrijden met Marc achter het stuur van een stoere Ford Forlane. Vrrrrooooeem. Een mooi zwaar geluid met allemaal lachende gezichten erachter.

Het bruidspaar oogt ontspannen en wandelt onder luid applause door de haag van mensen naar binnen. Karin wordt door haar vader apart genomen om zo samen de entree te maken in de prachtige witte zaal.
De kinderen spelen een prachtig duet op de piano alvorens de ringen worden uitgewisseld. Na de ceremonie knalt meteen de champagne en wordt de overheerlijke taart aangesneden. Hoe vindt je de bodem? vraagt Karin. Lekker krokant he?!

Als de gasten rustig borrelen doen wij met het bruidspaar een rondje door de tuinen voor de foto’s. Het is flink warm, maar de bomen bieden verkoeling in de schaduw. Aan het einde van onze ronde mag natuurlijk een familie portret bij de Ford Forlane niet ontbreken!
Daarna stappen ze in om met de gasten richting het diner te rijden. Voor ons zit het werk erop! En gaan we direct aan de slag met het trouwalbum.

Marc en Karin, nog maals van harte met jullie huwelijk! 6 juni is een dag om nooit meer te vergeten.