Je moet het maar durven, maar het was toch eigenlijk heel logisch volgens Jeroen. De volgende dag is het Valentijnsdag. Hoe geweldig is het dan om wakker te worden naast je kers verse vrouw? En dus werd er gewoon getrouwd op vrijdag de 13e!

Al vroeg in de ochtend was Murielle uit de veren. Haar en make-up moesten tot in perfectie worden gedaan! Niet alleen zij was druk in de weer, ook de bruidsmeisjes kleedden zich hier om en veranderden stuk voor stuk in kleine princesjes. Nog even hielpen zij Murielle in haar jurk en maakten we onze weg naar het oude stadhuis van Den Haag.

In het oude stadhuis stond Jeroen al een tijdje op zijn bruid te wachten. De zenuwen werden weggelachen, want Jeroen is altijd in voor een grapje. Bij aankomst van de bruid gaan zij met de ambtenaar naar een zijkamertje om vandaar uit hun entree te maken in de goed gevulde zaal.

Tijdens de ceremonie wordt er veel gelachen, want alle grappen en grollen die Jeroen heeft uitgehaald kwamen één voor één voorbij! De ringen werden dan ook met een traan en lach om elkaars vingers geschoven.

Het mooie oude stadhuis was een prima decor voor de groepsfoto om vervolgens naar ‘t Goudenhooft te gaan voor lunch. Daar had het kers verse echtpaar een plekje voor de fotograaf aan hun eigen tafel geregeld. Immers, er moest wel goed kunnen worden gefotografeerd zei hij met een brede lach. En dus proosten we onze glazen.

Het restaurant werd ingeruild voor de party tram om zo nog voor de fotoshoot een tour te maken. Zo reden we langs al un dierbare plekjes. Met Scheveningen als hun thuishaven. Uiteraard maak je dan foto’s op de boulevard.

Niet veel verderop zit de Dagvisser, waar een visje wordt gegeten voordat het avond feest mag losbarsten. Moe maar voldaan gaan we naar huis als de sterretjes buiten worden aangestoken. Jeroen en Murielle, wederom van harte gefeliciteerd en nog vele jaren samen!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *